Apple præsenterede i dag Up Next Live – en række intime koncerter med kunstnere, som Apple Music Up Next har haft fokus på, og det er store navne som Bad Bunny, Daniel Caesar, Khalid, Ashley McBryde, King Princess, Lewis Capaldi og Jessie Reyez. Hver kunstner optræder for lokale fans i én by og giver kun én koncert. 

Apple Music Up Next er et månedligt program, der præsenterer de bedste nye kunstnere fra hele verden. Hver måned vælger toneangivende eksperter og redaktører hos Apple Music at stille skarpt på ét musiknavn. Derefter udnytter de platformens popularitet til at skabe opmærksomhed om denne kunstner blandt de mange musikelskere, der udgør Apple Musics stadigt større publikum.Apple Music Up Next omfatter også en nøje udvalgt supplerende playliste spækket med fantastiske nye kunstnere, som dækker genrer fra alle fire verdenshjørner.

Hver eneste navn på det alsidige Up Next Live-koncertprogram har været i fokus som Apple Music Up Next-kunstner, enten i det månedlige program eller på playlisten. Alle koncerterne finder sted efter lukketid i de lokale Apple-butikker i Milano, San Francisco, Brooklyn, Paris, London, Chicago og Washington, D.C. Som led i Today at Apple byder Apples butikker løbende på gratis kreative events, og da de også fungerer som et samlingspunkt, hvor lokale kreative kræfter kan mødes og dele idéer, har man her de perfekte rammer for Up Next Live. Koncertprogrammet skydes i gang d. 9. juli, hvor verdenssensationen Bad Bunny går på scenen hos Apple Piazza Liberty i Milano. 

“Effekten [af at være med i Up Next] skinner igennem overalt – i tal, i antallet af afspilninger og i koncerter,” fortæller Bad Bunny. “Der er en masse fans på gaden i USA, som ikke taler spansk, og som jeg ikke regner med ved, hvem jeg er. De stopper mig og spørger, om de må tage et billede, og de synger mine sange. Det har hjulpet mig rigtig meget med at blive kendt på et andet marked end det, jeg kommer fra. Ikke bare i USA, men andre steder, hvor man ikke taler spansk, eller hvor latinamerikansk musik måske ikke er så udbredt, har det fået min musik frem i lyset og givet folk en chance for at finde ud af, hvad jeg laver.”

READ ALSO  SE: Saxo Says the Place to Be Is in Commodities

Koncertprogram for Up Next Live:

9. juli – Bad Bunny hos Apple Piazza Liberty i Milano 
19. juli – Jessie Reyez hos Apple Union Square i San Francisco
25. juli – King Princess hos Apple Williamsburg i Brooklyn
31. juli – Lewis Capaldi hos Apple Champs-Élysées i Paris
9. august – Daniel Caesar hos Apple Covent Garden i London
16. august – Ashley McBryde hos Apple Michigan Avenue i Chicago
23. august – Khalid hos Apple Carnegie Library i Washington, D.C.

Der er flere oplysninger på apple.co/amupnextlive.Via Apple