Kort hjælper flere hundrede millioner mennesker i over 200 lande med at navigere og udforske verden. Appen er altid ved kundernes side: i hjemmet, på kontoret, på farten via deres iPhone, iPad, Mac og Apple Watch samt i bilen med CarPlay. Anonymitet er helt centralt for Kort-oplevelsen, der tilbyder personlige funktioner ved hjælp af enhedens indbyggede intelligens. Kort er dybt integreret i de mest populære apps, som kunderne bruger hver dag, bl.a. Fotos, Beskeder, Kalender og Vejr. MapKit og MapKit JS udgør også fundamentet for mange populære tredjepartsapps og -tjenester, f.eks. Instagram, Bank of America og Nike Run Club. 

I kølvandet på det nye kort introducerede iOS 13 mange nye funktioner, der hjælper brugerne med at navigere og udforske verden med et enkelt tryk. 

Udforsk større byer med Se dig omkring

Kort byder på interaktive billeder i gadeniveau i høj opløsning, 3D-billeder og elegante og glidende bevægelser gennem storbyer med Se dig omkring. Kunder overalt i verden kan navigere rundt i New York City, San Francisco Bay Area, Los Angeles, Las Vegas, Houston og Oahu – og der kommer mange flere steder til.Via Apple

READ ALSO  SE: Aussie Dollar to Keep Rising Gradually: TD Securities