I dag afslørede Apple de bedste apps og spil samt de tendenser, der har haft størst indflydelse på app-verdenen i 2019. Apps er med til at forenkle hverdagen, og de hjælper os med at udtrykke vores kreativitet, få kontakt til venner, familie og resten af verden og – ikke mindst – have det sjovt. I 2019 har apps sat sig tydelige spor ved at afspejle tidsånden i vores samfund og fungere som bindeled mellem den digitale kultur og popkulturen. 

“Udviklere rundt om i verden inspirerer os alle med innovative apps, der har evnen til at påvirke kulturen og ændre vores liv, og det er aldrig før kommet så kraftigt til udtryk som i år. Vinderne bag de bedste apps og spil i App Store 2019 er et udtryk for vores globale ønske om at skabe kontakt, være kreative og have det sjovt,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Vi er meget glade for at kunne præsentere en gruppe App Store-vindere i 2019, som er så mangfoldig og viser, at enestående design og kreativitet kommer fra store såvel som små udviklere og fra alle verdenshjørner. Vi ønsker alle vinderne tillykke og siger tak, fordi de har gjort 2019 til det hidtil bedste år for App Store.”

De bedste apps fra 2019

Årets iPhone-app: Spectre Camera (Lux Optics)

Denne AI-drevne app udnytter en svimlende mængde teknologi, så alle kan tage imponerende billeder med lang eksponeringstid.Via Apple

READ ALSO  Bartleby - What the armed forces can teach business | Business