Mød søstrene Jhanvi og Ketaki Shriram, deltagere i anden omgang af Apple Entrepreneur Camp. De er grundlæggerne og skaberne af Krikey, som er en augmented reality-app til mobile enheder. Appen bygger bro mellem den naturlige verden og den digitale verden for at inspirere til en følelse af empati, der medvirker til, at mennesker føler sig tættere på naturen. Da de hørte om Apple Entrepreneur Camp, spekulerede Jhanvi og Ketaki først på, om de mon havde nok erfaring til at ansøge. De fandt hurtigt ud af, at forløbet var designet til udviklere på flere forskellige niveauer og ledere i forskellige faser af opbygningen af deres virksomhed. Det var en chance for at få support fra Apples eksperter såvel som fra de andre iværksættere. 

“Det er et spørgsmål om potentiale frem for bevis,” siger Jhanvi Shriram, CEO for Krikey, Inc. “Som kvinde bliver man ofte bedt om at bevise sit værd og forsvare sine bedrifter, selvom man har opnået en ph.d.-grad eller MBA. Apple Entrepreneur Camp var virkelig et sted, hvor vi fik masser af opbakning og blev vurderet ud fra vores potentiale.”

På campen udviklede Jhanvi og Ketaki “Gorillas!,” et augmented reality-spil til flere brugere, hvor spillerne befinder sig midt i Rwandas jungle sammen med en familie af bjerggorillaer. “Gorillas!” er skabt i samarbejde med The Ellen Fund og har ikke kun til formål at underholde, men også at opbygge empati og inspirere til fredning af arten. Krikey blev udviklet ved hjælp af de effektive værktøjer og muligheder i ARkit og Metal, som blev brugt til at lave medrivende levesteder og økosystemer. På campen fik Jhanvi og Ketaki mulighed for at give en demo af “Gorillas!” over for Apples eksperter.

READ ALSO  Go figure - China’s 7m enumerators begin the world’s largest census | China

“I vores direkte samarbejde med Apple-teamet fik vi feedback på designmetodologien, som hjalp os med at løse et problem i vores app, som vi vidste, vi havde, men ikke havde nogen idé om, hvordan vi skulle løse,” sagde Ketaki Shriram, Chief Technical Officer of Krikey, Inc. “Vi lavede nogle betydelige forbedringer ud fra det, vi havde lært, bl.a. en preview-funktion, så spillerne kan prøve spillet, før de tilmelder sig. Det har været en stor succes for os.” Via Apple