Via DR Penge

Og det er tilsyneladende den økonomiske armlægning, der nu har gjort, at investorer frygter de fremtidige udsigter ved at investere deres penge, så de hellere vil tabe nogle af dem ved at låne dem ud til negative renter.

En ‘absurd verden’

I en sund økonomi vil investorer sætte penge i aktier eller andre investeringer, der giver det højeste afkast. Men som situationen er lige nu, er der så stor tøven og frygt for miste aktiernes værdi, at der er et marked for at forære penge væk for at have dem investeret hos forholdsvis sikre låntagere, skriver Washington Post.

Det er en “absurd verden”, vi lige nu lever i, mener Daniel Alpert, der er partner i investeringsfirmaet Westwood Capital.

Han siger til avisen, at der lige nu ikke findes sikre havne, hvor investorer kan placere deres penge, så længe aktiemarkedet er ramt frygten for handelskrigen.

– Der er en åbenlys, vedvarende og kontinuerlig strøm af underudnyttet kapital, siger han til Washington Post.READ ALSO  SE: Markets Heading Higher No Matter Who's Elected: Morgan Stanley