Lars Tvede via Facebook

ALTERNATIVER TIL NEGATIVE RENTER
I 2017 proklamerede jeg, at jeg ville forsøge at finansiere en AMG GT med bitcoin handler, da jeg havde en hvis affinitet for begge. Det endte efter tidlige sejre med en hurtig retræte og kun gevinster nok til en brugt Fiat 500, (selvom det også er en charmerende bil).

Men i foråret 2019 fik jeg atter mod på sagen, dog med den vinkel, at jeg også ville bruge guld som instrument.

Sagen er, at der er en eksplosion i valutaer og obligationer med NEGATIV rente (se graf). Det åbner selvsagt en ladeport af muligheder for “penge”, der IKKE har negativ rente. Såsom, øh, Bitcoin og guld.

I april anbefalede det fremragende Bank Credit Analyst at købe guld, så jeg valgte en kombination af bitcoin/guld i proportionen 1:4. Vedrørende mod på bitcoin hjalp det at kende Niklas Nikolajsen, haha 👍🤸‍♂️😜

Jeg må tilstå, at jeg pt. er ret nervøs over bitcoin 😳 men ikke over guld. Hanging in there …

Og idag er bilen ligeved og næsten finansieret derved, hvilket nok er en god ting, for jeg fik den leveret for to uger siden.

PS: Er positiv på aktier de næste kvartaler.

READ ALSO  US Industrial Production Jumps Most Since July
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 35,318.00
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,209.97
  • tetherTether (USDT) $ 1.00
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 141.21
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 473.63