Klaus Riskær Pedersen Parti Via Facebook

Brugen af vore statsfinanser har ingen stopklods længere.

'With Gitte, everyday was like Christmas day', som Sylvester Stallone forklarede pressen, da han blev skilt fra Gitte Nielsen.

Nu er det desværre alle partier der går amok, så ingen let skilsmisse. Hver dag har et nyt antal millioner der strøs ud. Forleden 81 millioner til Kriminalforsorgen af en eller anden grund. Der er hele tiden en minoritetsgruppe der lige skal have et par hundrede millioner nu der alligevel er en undskyldning.

De politiske partier er gået amok da nogle økonomer desværre har forklaret dem : 'at vi sagtens kan låne, og afdrage over lang tid'. Ja ja ja…den kender vi godt.

Mette Frederiksen har Anker Jørgensen som sit store forbillede. Jeg ved godt at Mette F er uddannet i afrikanske subkulturer, men hvis hun lige finder historiebøgerne frem så var det netop under Anker Jørgensen at landet blev bragt på den økonomiske afgrunds rand. Med høj arbejdsløshed og renter på 22% (stagflation). Den gang var undskyldningen oliekrisen, og denne gang bliver undskyldningen coronakrisen.

Den fest man har gang i på Christiansborg betyder at man en dag må fjerne 'punch bowlen' for at få styr på tingene igen. I hele denne regeringsperiode vil der kunne bruges penge under henvisning til samme undskyldning. Jeg advarer bare kære venner: Når vi skal skilles fra S så husk Stallones ord: "With Mette F, everyday was like Christmas Day".

Alle partier indgår aftale om hjælp til sårbare og udsatte grupper

Initiativer for ca. 215 mio. kr. skal sikre, at socialt udsatte børn og voksne og mennesker med handicap kan komme bedst muligt igennem tid med COVID-19.