Politics

Ærlighed. Igår var jeg lidt sent på den og hastede afsted til TV2 News studiet …

By  | 

Lars Seier Christensen via Facebook

Ærlighed.

Igår var jeg lidt sent på den og hastede afsted til TV2 News studiet ved Christiansborg og tog en kort taxitur. Køreren var en ældre, muslimsk mand, og jeg gav ham 100 kroner for i det mindste at give ham lidt ekstra til gengæld for den meget korte tur og hoppede hurtigt ud af taxaen.

Jeg småløb over på den anden side af gaden, og han råbte efter mig. Jeg tænkte at jeg enten havde glemt noget eller han alligevel synes det var lidt nærigt, at jeg kun gav 30 kroner i drikkepenge, når han havde ventet i en taxakø på Kgs Nytorv.

Men nej, han ville blot gøre opmærksom på, at jeg havde givet ham en tusindkroneseddel i farten (husk nu at du bruger læsebriller, Lars!). Og om det nu også havde været meningen.

Det var det ikke, men jeg hævede dog drikkepengebeløbet en del.

Det er altid dejligt at opleve hæderlighed og ærlighed. Tak for det! 😊💪


Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  ‘We have many friends in the world’: Italian FM says no ulterior motive to Russian Covid-19 aid, calls it ‘act of solidarity’