Stram kurs via Facebook

3 UD AF 5 SOMALIERE GLEMTE AT UDLØSE FALDSKÆRM!

De danske licensbetalere bliver hver dag fodret med politisk korrekt tv, der skal fremme multikultur og migration.

Danmarks Radio sender i øjeblikket tv-programmet ‘Det somaliske faldskærmshold’. Formålet er at vise de mange spændende sider af somaliske migranter i Danmark.

I tv-programmet oplever man fem somaliske migranter hoppe ud fra et fly i mere end tre kilometers højde. Men tre af somalierne glemmer simpelthen at udløse deres faldskærm.

Danmarks Radio dvæler ikke længe ved “forglemmelsen”. Det forekommer ellers essentielt for faldskærmsudspringere – med almindelig IQ – at udløse deres faldskærm.

Derimod lader de ræverøde DR-journalister en somalisk kvinde sige følgende i udsendelsen:

“Jeg synes, tonen i Danmark er blevet meget fremmedhadsk på det sidste.”

Alle somalierne overlever deres frie fald, fordi en jægersoldat når at udløse de tre faldskærme i sidste sekund.

Alt er ved det gamle. Danmarks Radio elsker islam og multikultur, og danskerne er tvunget til at betale for det somaliske optrin på skærmen.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Der er rigtigt meget videnskabeligt faktum fra videnskaben inden for menneskelig kognitiv kapacitet, som jeg har anledning til at fortælle om i denne sammenhæng. Det er dog svært for mig, fordi både Facebook og danske domstole ikke bryder sig om sandheden. Så med lidt dansk sarkasme vil jeg blot bemærke, at der vel ikke er tvivl om, at de somaliske overlæger, advokater og atomfysikere, som deltager i programmet, med vilje undlod at udløse deres faldskærme, fordi de ville teste, om vores stolte danske jægersoldater var opmærksomme på, om faldskærmen rettidigt blev udløst."

READ ALSO  Caucasus: Clash of Imperial Dreams