Via Politiet

VEMMELEV: “Hjælpsomme” trafikanter stjal taske

En 50-årig kvinde fra Slagelse holdt onsdag klokken 8.45 ind til siden på Bildsøvej ved Vemmelev, og mens hun talte i telefon, blev hun kontaktet af en mand, der venligt spurgte, om hun havde brug for hjælp. Samtidig åbnede en anden mand passagerdøren i bilen og stjal en brun lædertaske med sporttøj og –sko, badetøj og badelagner og briller.

De to tyve beskrives som

A: Ca. 25 år gammel, sydlandsk af udseende, almindelig af bygning. Han var brun i huden og havde kort, sort hår med krøller. Han havde en hvid skjorte og sorte bukser på

B: Ca.  25-30 år gammel, sydlandsk af udseende. Han var lidt buttet, var brun i huden og havde sort, kort hår.

Efter tyveriet kørte de væk en hvid stationcar, formentlig en VW.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt på stedet.

 

NYKØBING: Sigtet for salg af hash

Politiet gennemførte onsdag klokken 9 en ransagning af en lejlighed i Nykøbing. Hos den 30-årige beboer blev der fundet 35,54 gram hash fordelt i små poser, en vægt og nogle kontanter. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og den 30-årige blev anholdt og sigtet for salg af stoffer. Han blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor han blev afhørt.

 

NÆSTVED: Truede dørmænd

En 18-årig mand fra Næstved blev onsdag aften bedt om at forlade et diskotek i Næstved, fordi han ikke ville rette sig efter dørmændenes anvisninger. Det blev han noget fortørnet over og truede dørmændene, som tilkaldte politiet Klokken 22.58 fik den 18-årige en tilkendegivelse om overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han kan nu vente en bøde i sagen.

READ ALSO  The plants costing UK homeowners over £10,000 to remove

 

SLAGELSE: Blev stukket i armen med en brødkniv

Torsdag klokken 0.58 blev politiet tilkaldt til en adresse i Slagelse, hvor en mand og en kvinde havde været oppe at diskutere. Kvinden, der er 20 år gammel, greb en brødkniv og stak manden i armen. Den tilskadekomne, som er en 22-årig mand fra Stenlille, blev kørt til behandling på skadestuen i Slagelse, mens den 20-årige kvinde blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Hun blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun fortsat er anholdt.

 

HORSLUNDE: Brand i villa

Politi og brandvæsen blev onsdag klokken 23.22 kaldt til Vadbrovej i Horslunde, hvor der var udbrudt brand i en villa. Der var ild i tagkonstruktionen, og første sal var næsten udbrændt. Brandvæsenet fik i løbet af natten branden under kontrol, og politiets brandefterforskere skal nu undersøge stedet for at fastlægge brandårsagen.

 

NÆSTVED: To varetægtsfængslet efter butikstyveri

To udenlandske mænd på 40 og 47 år blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Den 40-årige er sigtet for et butikstyveri, der skete i
Netto på Åderupvej i Næstved, hvor der blev stjålet 15 poser kaffe, mens den 47-årige er sigtet for butikstyveri, hvor gerningsstedet endnu er ukendt. I deres bil, som var indblandet i et færdselsuheld tirsdag eftermiddag ved rundkørslen ved Vestre Ringvej/Karrebækvej, fandt politiet ikke mindre end 65 poser pistacienødder, 23 flasker rom, otte flasker vodka samt adskillige poser kaffe. De blev begge anholdt tirsdag eftermiddag, og i retten blev de varetægtsfængslet frem til den 7. august.

 

SLAGELSE: Varetægtsfængslet efter knivstikkeri

En 46-årig kvinde blev i et grundlovsforhør onsdag varetægtsfængslet frem til den 31. juli. Hun er sigtet for forsøg på manddrab, og blev anholdt onsdag klokken 0.47 på en adresse i Slagelse. Her havde hun opholdt sig sammen med en 52-årig mand, og efter en diskussion stak hun ham i maven med en køkkenkniv. Da politiet ankom, blev kvinden anholdt og sigtet, mens den 52-årige mand blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse.

READ ALSO  Three essential steps to ensure female employees don't miss out post-pandemic

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Glumsø Østergårdsvej Hus Onsdag klokken 16.00-17.06 Et net med en pung, som indeholdt betalingskort og personlige papirer
Kettinge Tokkerupvej Landejendom Torsdag klokken 7.00 – onsdag klokken 17.00 En mørkegrå Renault Laguna og en sort Peugeot 407, to knallerter, et 56″ tv og en møntsamling
Korsør Banevej Hus Lørdag midnat – onsdag klokken 18.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Grøftestykkerne Hus Tirsdag klokken 22.00 – onsdag klokken 8.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Trettenstykkern Hus Onsdag klokken 15.12 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Holbergsvej Onsdag klokken 11.15-14.30 ATK –
bestilt færdselskontrol
360 52 50 km/t 88 km/t Seks klip og en betinget frakendelse
Fuglebjerg Sorøvej Onsdag klokken 5.30-8.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
71 8 50 km/t 70 km/t Tre klip
Haslev Egedevej, Rode Onsdag klokken 8.30-11.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
53 9 50 km/t 69 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej Onsdag klokken 8.30-11.40 ATK 665 38 60 km/t 86 km/t To klip
Tappernøje Rønnedevej Onsdag klokken 13.55-19.45 ATK 522 32 70 km/t 107 km/t Syv klip
Tureby Vordingborgvej, Turebylille Onsdag klokken 11.30-14.15 ATK 260 12 70 km/t 96 km/t Et klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på

politiets hjemmeside
.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter: