Via Politiet

Han blev desuden dømt for både at have solgt en del kokain, amfetamin, hash og MDMA. 

Hans 25-årige kæreste blev under samme retssag idømt fængsel i et år og ti måneder for at have været med til at sælge en del af narkoen. 

Det var et tip til Østjyllands Politis specialpatrulje, som den 2. januar i år ledte politiet på sporet af parret. Sent om aftenen bankede politiet på døren til deres lejlighed i Randers C, og da den 24-årige mand åbnede, erkendte han straks, at han havde ulovlige stoffer i hjemmet. En ransagning afslørede, at der lå narko i flere skabe og skuffer.

I alt blev der fundet 13,3 kilo amfetamin og omkring 300 gram kokain i salgsposer. Derudover lå der en skarpladt pistol på stedet, som den 24-årige indrømmede var hans.  Både kvinde og mand blev anholdt og varetægtsfængslet. 

Via undersøgelser af blandt andet telefoner og computere kunne efterforskerne bevise, at både den 24-årige og hans kæreste havde solgt narko i flere tilfælde fra juli 2018, og frem til de blev anholdt. 

 

Fandt pistol gravet ned 

Under den videre efterforskning fandt politiet yderligere en skarpladt pistol, som lå gravet ned i jorden ved en adresse i Randers. Den blev den 24-årige også dømt for at have besiddet under særligt skærpende omstændigheder, da han havde båret rundt på den i det offentlige rum. 

Anklager i sagen, Dorthe Lysgaard, havde påstået en lang fængselsstraf til den 24-årige, og det endte han altså også med at få. 

”Det er en meget stor mængde hård narkotika, som den 24-årige havde i sin besiddelse, og som kunne være endt på gaden. Når han oven i købet bliver koblet til to farlige, skarpladte skydevåben, så bliver resultatet en meget lang fængselsstraf,” konkluderer anklageren. 

READ ALSO  Projects to restore axed rail routes get £794m boost

Både manden og kvinden erkendte forholdene i retten, og begge modtog dommen. 

 

 

Pressekontakt 

Specialanklager Dorthe Lysgaard, tlf. 2269 1114