News

12 års fængsel efter fund af 13 kilo amfetamin og skydevåben

By  | 

Via Politiet

Han blev desuden dømt for både at have solgt en del kokain, amfetamin, hash og MDMA. 

Hans 25-årige kæreste blev under samme retssag idømt fængsel i et år og ti måneder for at have været med til at sælge en del af narkoen. 

Det var et tip til Østjyllands Politis specialpatrulje, som den 2. januar i år ledte politiet på sporet af parret. Sent om aftenen bankede politiet på døren til deres lejlighed i Randers C, og da den 24-årige mand åbnede, erkendte han straks, at han havde ulovlige stoffer i hjemmet. En ransagning afslørede, at der lå narko i flere skabe og skuffer.

I alt blev der fundet 13,3 kilo amfetamin og omkring 300 gram kokain i salgsposer. Derudover lå der en skarpladt pistol på stedet, som den 24-årige indrømmede var hans.  Både kvinde og mand blev anholdt og varetægtsfængslet. 

Via undersøgelser af blandt andet telefoner og computere kunne efterforskerne bevise, at både den 24-årige og hans kæreste havde solgt narko i flere tilfælde fra juli 2018, og frem til de blev anholdt. 

 

Fandt pistol gravet ned 

Under den videre efterforskning fandt politiet yderligere en skarpladt pistol, som lå gravet ned i jorden ved en adresse i Randers. Den blev den 24-årige også dømt for at have besiddet under særligt skærpende omstændigheder, da han havde båret rundt på den i det offentlige rum. 

Anklager i sagen, Dorthe Lysgaard, havde påstået en lang fængselsstraf til den 24-årige, og det endte han altså også med at få. 

”Det er en meget stor mængde hård narkotika, som den 24-årige havde i sin besiddelse, og som kunne være endt på gaden. Når han oven i købet bliver koblet til to farlige, skarpladte skydevåben, så bliver resultatet en meget lang fængselsstraf,” konkluderer anklageren. 

READ ALSO  UK retailers hit again in May, some signs of respite

Både manden og kvinden erkendte forholdene i retten, og begge modtog dommen. 

 

 

Pressekontakt 

Specialanklager Dorthe Lysgaard, tlf. 2269 1114

 


Print Friendly, PDF & Email

Latest from finanz.dk