Politics

1 stjerne: »Dette er en håbløst ubrugelig erhvervsbog«

By  | 

Har anmeldt en bog af en arving til en virksomhed, der betegner sig selv som »Mr. Disruption«, »digitaliseringsekspert«, »rock star CEO« og »markant og visionær leder«. Det handler om, at har fundet sit livsformål, hvor han er determineret til revolutionere verden via 3D-print. Han har godt nok ikke udrettet noget endnu, men vil gerne rette resten af erhvervslivets fatale misforståelser.

"Dette er en håbløst ubrugelig erhvervsbog. Men den rummer et portræt af en ulykkelig overklassesøn, der på grund af manglende forudsætninger (han kan ikke læse, men har hørt et par lydbøger) og fravær af mening med tilværelsen falder pladask for New age og Singularity University som han tilfældigvis støder på.

En venstreorienteret ville sikkert blive vred over de mange usympatiske handlinger (løgne, fyringer og dekadence) og kan læse den antikapitalistisk. Den er nok bedst læst som en moderne tragedie".

1 stjerne: »Dette er en håbløst ubrugelig erhvervsbog«

Efter endt læsning af »Den spirituelle CEO –Thürmer i 3D« står man vantro tilbage. Intet af det, han oplyser læseren, bekræfter Erick Thürmers selvbillede


Rune Selsing via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  SE: Vi har brug for en borgerlig renæssance